Om te skryf deur te vertaal en te vertaal deur te skryf : Antjie Krog as skrywer/vertaler - Vosloo, Frances Antoinette (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (DLitt (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2010.