Ideologie en mag in Bybelinterpretasie : op weg na 'n kommunale lees van 2 Samuel 13 - Van der Walt, Charlene (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (DTh (Old and New Testament))--Stellenbosch University, 2010.