Die invloed van plattelandse toerisme op die ontwikkeling en struktuur van Sutherland - Du Plessis, Jacobus Johannes (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MA (Geography and Environmental Studies))--University of Stellenbosch, 2009.