'n Ondersoek na die opkoms van kliëntepublikasies: moontlike riglyne vir adverteerders - Moore-Nothnagel, Beatrice (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MPhil (Journalism))--University of Stellenbosch, 2010.