Bemarking van die Afrikaanse teater : vraag en aanbod ten opsigte van toneel as produk - Hattingh, Jana (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MDram (Drama))--University of Stellenbosch, 2010.