Die Agterhuis – Lina Spies se vertaling van Anne Frank se dagboek, Het Achterhuis, in Afrikaans : besluite, benaderings en strategieë - Spies, Carla-Marie (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MPhil (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2010.