Toevalligheid in Ingrid Winterbach se "Die boek van toeval en toeverlaat" : interpretasies van die roman met die fokus op die tema van kontingensie - Van den Heever, Aletta Jacoba (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2010.