Outobiografie en identiteit : ’n vergelykende beskouing van ’n Wonderlike geweld (2005) van Elsa Joubert en ’n Ander tongval (2005) van Antjie Krog - Hauman, Suzaan (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2010.