Die balans tussen die ekspressiewe en relasionele boodskappe in donasiebriewe van die Universiteit Stellenbosch : ‘n ondersoek na die effek daarvan op beeldvorming - Van Wyk, Anica (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MPhil (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2010.