'n Polisistemiese ondersoek na veranderinge in die Afrikaanse kinderliteratuur-sisteem sedert 1990 - Oosthuizen, Mia Magriet (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2010.