Die behandeling van zero-ekwivalensie in tweetalige woordeboeke - Rademeyer, Linda (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MPhil (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2010.