Studente se belewenis van 'n hulpgroep in 'n eerstejaarsmodule in Finansiële Rekeningkunde. - De Jager, Eloise (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MPhil (Curriculum Studies))--University of Stellenbosch, 2010.