'n Kritiese ondersoek na die Afrikanerbees as ideologiese kulturele fenomeen binne die konteks van Afrikanernasionalisme, en, Die nalatenis (roman) - Hough, Simone (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2010)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2010.