Vooruitsigte, ervarings en probleme met opleiding onder werkers in die Oos Vrystaat : ‘n studie oor opleiding in die VKB - De Villiers, Anell (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MPhil (Sociology and Social Anthropology))--University of Stellenbosch, 2010.