Alice se avonture in Afrikaans : 'n vertaalteoretiese beskouing van geskiktheid, aanvaarbaarheid en gepastheid - De Roubaix, Lelanie (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MPhil (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2010.