'n Kultuurhistoriese perspektief op plaastoerisme : gevallestudies van die plase Soutpan en Sewefontein in die groter Calvinia- en Nieuwoudtville-distrik - Visser, Mara (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MA (History))--University of Stellenbosch, 2010.