Die impak van die gebruik van "burokratees" op 'n instansie se beeld - 'n gevallestudie - Sloet, Amor (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MPhil (Afrikaans and Dutch))University of Stellenbosch, 2010.