Die rol van gender in die huwelik as sosiale instelling : persepsies van blanke Afrikanerstudente - Freysen, Rouxle (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MPhil (Political Science))--University of Stellenbosch, 2010.