Invloed van die begrip kinderregte op die privaatregtelike ouer-kind verhouding in die Suid-Afrikaanse reg - Human, Cornelia Sophia (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (LLD (Private Law))--University of Stellenbosch, 1998.