Maatskaplike werkers se assessering van seksueel gemolesteerde kinders in hul middelkinderjare - Van Zyl, Elizabeth Jacoba (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (M Social Work))--University of Stellenbosch, 2001.