Digdebute teen die milleniumwending : 'n polisistemiese ondersoek - Adendorff, Elbie Maria (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2003.