'n Evaluering van die semantiese inligting in die verklarende handwoordeboek van die Afrikaanse taal - Fouche, Michele (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MA (Afrikaans Language))--University of Stellenbosch, 1990.