Morfologiese en taksonomiese studie van genusse Lasiospermum Lag. en Eriocephalus L. (Asteraceae) in Suidelike Afrika - Muller, Michiel Adriaan Nicolaas (Stellenbosch: University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (PhD (Botany and Zoology))--University of Stellenbosch, 1988.