Die vraagstuk van die determinisme en die indeterminise in die etiek, besien in die lig van die Nuwe Calvinistiese beskouinge - De Lange, Pieter Willem (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh) -- Stellenbosch University, 1947.