Die status van sendelinge van die Nederduitse Gereformeerde Kerke en hul kerkregtelike posisie in die sending- en Bantoekerke - Eybers, Ian Heinrich (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1954.