Die sending onder die Mohammedane in Kaapstad en omgewing : 'n historiese insig - Haasbroek, Lukas Cornelis Steyn (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1955.