n Statistiese ontleding en waardering van die opinie-opname-metode soos toegepas deur die Buro vir ekonomiese ondersoek van die Universiteit van Stellenbosch - Bouwer, B (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (DComm) -- University of Stellenbosch, 1967.