Die differensiasie van reproduktiewe knoppe van Prunus Armenica cvs. Bulida, Royal en Peeka - Jooste, Johan F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc(Agric)) -- University of Stellenbosch, 1973.