Die ontwikkeling van losiesvoorsiening vir blanke leerlinge in Kaapland, veral sedert 1917 - Combrinck, W. J.(Willem Joubert) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- University of Stellenbosch, 1973.