n Ondersoek na die invloed van klimaatsfaktore of aartappels (Solanum tuberosum L.) - Stemmet, G. P.(Gerrit Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc Agric) -- University of Stellenbosch, 1973.