Taal en imperium : 'n ondersoek na die vraag of taalsubordinasie 'n rol gespeel het by politieke subordinasie in die Romeinse Ryk - Botha, C. J.(Christoffel Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis.