Die geskiedenis van die Hoërskool De Villiers Graaff en sy voorgangers, 1843-1972 / deur Jan Ham. - Ham, Jan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (MEd) -- University of Stellenbosch, 1974.