Selektering van mikroorganismes deur middel van 'n hoe substraatkonsentrasie om slykuitdying in die geaktiveerdeslykproses te herstel - Van der Linde, James Alwyn (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MEng (Civil Engineering))--University of Stellenbosch, 1983.