Bestuurspraktyke, aankoopspraktyke en geldbesteding van blanke deeltydse en heeltydse tuisteskeppers - Nawrotzki, Ester C.,1942- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- University of Stellenbosch, 1976.