Die plek en waarde van die truprojektor in die onderwystegnologie met besondere toepassing in die vakdidaktiek van bedryfsekonomie - Horn, D. V.(Dennis Vivian),1940- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (MEd) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.