Die uitbeelding van die swartmense in televisieprogramme van die blanke televiesiediens van die RSA : 'n inhoudsanalise - Van Rooyen, Hendrina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Research project (BA Hons) -- University of South Africa, 1978.