Die ontwerp en keuse van 'n sikluslengte vir vasgestelde seinbeheerde kruisings - Cronjé, Wilhelm Blomerus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEng) -- University of Stellenbosch, 1979.