n Ontleding van die begrippe klas, faset en kategorie met die oog op die evaluering van bibliografiese klassifikasie van inligtingsontsluiting - Pansegrouw, Jacobus Gustavus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M Bibl.) - Universiteit van Stellenbosch, 1979.