Opwekking van antiliggame teen sekere katechol-derivate en bacillomisien S - Kruger, J. S.(Johannes Stephanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.