Die onderrig van langvermenigvuldiging : die koördinasie tussen die voorkennis van die leerling en die aanbieding van die algoritme - Naudé, B. C. S. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- University of Stellenbosch, 1980.