Die probleem van die reduksie/proliferasie van leksikale basiskategorieë in transformasioneel-generatiewe grammatika - Oosthuizen, Aletta Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- Stellenbosch University,1980.