Ontwikkeling op onderwysgebied vir blankes onder die Kaaplandse onderwysdepartement 1953-1979/1980 - Visagie, J. H. H.(Johannes Hendrik Hough) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (DEd) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.