Die wenslikheid van 'n gedifferensieerde wiskundesillabus vir onderwyserskolleges in Kaapland - Von Ludwig, Wilhelm Alexander Peter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- Stellenbosch University, 1981.