Die invloed van drie chloorasetamiede op sekere biochemiese prosesse asook die invloed van geselekteerde onkruiddoders op nitraan reduktase-aktiwiteit in Phaseolus vulgaris L - Fourie, J. C.(Johannes Christoffel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Summary in English.