Ondersoek na die verskynsels in die nagloed van die plasma van 'n laedrukgasontlading - Strauss, Johan André (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.