Die aanpassing en gebruik van 'n attribuutgeoriēnteerde posontledingstegniek vir keuring - Le Roux, Dirk Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Assignment (MAdmin) -- University of Stellenbosch, 1984.