Die impak van plakkery langs die Kleinmond Natuurreservaat : 'n gevalle-studie uit 'n omgewingsreg perspektief - Raymond, F. H. L (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (LLM) -- University of Stellenbosch, 1997.