Interpretasiemetodes van die opgestane Christus in die Lukas-evangelie : 'n norm vir vandag - Botha, Willem Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2007.