Leerlingkeuring vir opleiding as plaasbestuurders en beroepstoetse vir leerlinge in die bouvakke : (a) Messelaars, (b) skilders - La Grange, A. J.(Adriaan Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (DPhil) -- University of Stellenbosch, 1930.