Die wese van die teenwoordige, as metafisiese konsep, en enige implikasies daarvan vir die epistomologie, die kosmologie, en die etiek - De Villiers, Wilhelm Bruckner,1923- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1945.